Zebra Protective Boot

SKU:
BOOTSCANTURRETR
Zebra Protective Boot
MSRP:
€ 14,63
€ 10,39
(VAT excl.)
€ 12,57
(BTW incl.)
Vandaag Verzenden! We verzenden dezelfde dag voor aankopen die voor 14.00 uur zijn bevestigd. Neem contact op met ons team voor speciale gevallen.
  • 24 uur Verzending: Bestellingen geplaatst voor 14:30 uur.
  • Toegewezen Specialist: persoonlijke aandacht
  • Veilige verzending: we werken samen met grote distributie-instellingen
Compatibele producten voor Zebra Protective Boot:
Product naam
Onderdeelnummer: MOD-MC32
De MC3200-handheld is het eerste mobiele apparaat van ondernemingsklasse dat geschikt is voor Android ™ en Windows Embedded Compact (CE) 7-besturingssystemen (OS). Waardoor bedrijven al hun zakelijke applicaties op één besturingssysteem kunnen standaardiseren. Het handhaaft het ongeëvenaarde niveau van flexibiliteit van de MC3000-serie, waardoor zijn klanten drie exclusieve modellen en drie toetsenborden kunnen combineren om het juiste apparaat voor elke taak te creëren. De MC3200-handheld is het eerste mobiele apparaat van ondernemingsklasse dat geschikt is voor Android ™ en Windows Embedded Compact (CE) 7-besturingssystemen (OS). Waardoor bedrijven al hun zakelijke applicaties op één... De MC3200-handheld is het eerste mobiele apparaat van ondernemingsklasse dat geschikt is voor Android ™ en Windows Embedded Compact (CE) 7-besturingssystemen (OS). Waardoor bedrijven al hun zakelijke applicaties op één... Lees meer
Onderdeelnummer: MOD-MC3190
Mobile Terminals. Handheld Terminals. Zebra MC3100.
Onderdeelnummer: MOD-MC30-S
Onderdeelnummer: MOD-MC30-R
Onderdeelnummer: MOD-MC30-G

Eigenschappen

Stopgezet

Nee

Aanbevolen

Nee

oud merk

Motorola

The Zebra BOOTSCANTURRETR is also known as V351285 of SYM-BOOTSCANTURRETR.

Hoe kunnen wij u helpen?
Neem voor meer informatie over onze oplossingen contact met ons op via e-mail, telefoon 20 532 1557 of vul dit formulier in.