Gratis verzending vanaf € 250

  • Contact
  • Chat
  • Mijn Account

DPD Printers en Labels

Welkom bij de Logiscenter DPD-labeldienst. Als u denkt aan het kopen van DPD-labels en een groot productievolume hebt, moet u overwegen een printer aan te schaffen. De Zebra GK420D DPD labelprinter is een directe thermische transfer en is een van de best verkochte desktop printers op de markt.
Hij biedt een hoge printsnelheid en een breedte tot 104 mm. Bovendien gemakkelijk aanpasbaar voor elke toepassing en budget. Neem contact op met onze vertegenwoordigers voor andere functies en hoe u het kunt aanpassen aan uw project.


Meer>dpd-1

Printer Functies:

De GK420D levert geavanceerde prestaties tegen een concurrerende prijs. Deze printers bieden een hoge afdruksnelheid en een eenvoudig systeem voor het laden van verbruiksartikelen dat uw operationele efficiëntie zal verhogen.

  • Printbreedte: 104mm
  • Resolutie: 203 dpi
  • Printsnelheid: 5 "/ 127 mm per seconde
dpd-2

DPD Label Functies

DPD-labels zijn gemaakt van thermisch materiaal. Deze soorten labels zijn gevoelig voor hitte en wanneer ze in contact komen met de printkop produceren ze zwart op het papier. De rol van thermische labels is gevoelig voor warmte en wordt daarom aanbevolen om binnenshuis op te slaan.

Waarom DPD-printers kopen bij Logiscenter?

Onze DPD printerkit leveringsservice heeft een van de meest betrouwbare labelprinters op de markt: Zebra GK420D. We hebben magazijnen verspreid over heel Europa die de efficiënte distributie van labels vergemakkelijken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Informeer bij onze experts hoe u uw DPD-labels kunt kopen.

Meer>

No, thanks

Logiscenter in the world