Industrieel label printen voor de beste prijs


PX940-printer
 • Integreert verificatietechnologie, die controleert en verzekert dat streepjescodes correct zijn.
 • Extreem nauwkeurig printen tot +/- 0,2 mm (0,0079 inch) vrijwel geen labels en barcodes van slechte kwaliteit te elimeneren. .
 • Biedt analyses en gegevens over de gezondheid van de printer om managers te helpen hun hele printerpark te bewaken en proactief problemen te voorkomen, waardoor maximale uptime wordt gegarandeerd.
 • Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, plus een ontwerp voor snel zijladen.

De hoogwaardige industriële printer PX940 met geïntegreerde labelverificatietechnologie zorgt voor foutloos printen. De PX940 is ontwikkeld voor bedrijven die boetes opgelegd krijgen wegens het niet naleven van regelgevingsnormen en retourzendingen vanwege onleesbare streepjescodes, en drukt streepjescodes af die 100% leesbaar zijn. Slechte labels die niet aan een gestelde drempel voldoen, worden ongeldig verklaard en opnieuw afgedrukt. De PX940-printer heeft een afdrukregistratie tot +/- 0,2 mm (0,0079 inch). De trend naar miniaturisatie vereist afdrukken op kleinere etiketten en de PX940 zal nauwkeurig afdrukken op kleine etiketten, van rand tot rand met hoge precisie.
Bekijk meer

PX6IE-printer
 • Levert uitzonderlijke prestaties (tot 12 ips van de eerste tag tot de laatste) en bevat functies die downtime en onderhoudskosten verminderen.
 • Intelligente printcapaciteit, de printer kan andere apparaten bedienen zonder dat er een pc nodig is, waardoor de infrastructuurkosten en de complexiteit afnemen.
 • Compact en modulair ontwerp.
 • Biedt door de gebruiker selecteerbare all-in-one printeropdrachttalen (DP / FP, IPL, ZSim, DPL).
PX6IE

De robuuste, volledig metalen PX6ie-printer biedt uitzonderlijke prestaties, tot 30 cm per seconde van het eerste label tot het laatste, en bevat functies die de uitvaltijd verminderen en de onderhoudskosten minimaliseren. Het is beschikbaar in een resolutie van 203 of 300 dpi. Honeywell heeft de specificaties van de PX6i bijgewerkt, waardoor alle geweldige functies van de Intermec-modellen zijn achtergelaten met een moderne onderdelenbeoordeling. Het heeft ook nieuwe functies, zoals extra afdruktalen, verbeterde WiFi-functionaliteit en hogere verwerkingssnelheden.
Bekijk meerPX4IE-printer
 • Verzending met Ethernet-connectiviteit en IPv6-netwerkprotocol, waardoor zakelijke schaalbaarheid op de lange termijn wordt gegarandeerd; meerdere interface-opties beschikbaar.
 • Compact en biedt een modulair ontwerp voor eenvoudige integratie in labeltoepassingen.
 • Beheer andere apparaten rechtstreeks (zoals scanners, weegschalen en applicators), verbetert de efficiëntie en verlaagt de infrastructuurkosten en complexiteit.
eda51

PX4i high-performance industriële printers zijn gebouwd voor 24/7 bedrijfskritische workflows en combineren intensief printen met geavanceerde connectiviteit, waardoor nu snelle resultaten en een schaalbare oplossing voor de lange termijn worden gegarandeerd. Deze slimme printers kunnen stand-alone applicaties hosten zonder pc, waardoor fouten worden verminderd en workflows worden geoptimaliseerd door directe besturing van apparaten zoals scanners, weegschalen en applicators. Dit verbetert de efficiëntie en vermindert de complexiteit en kosten van de infrastructuur.
Bekijk meer


PM43-printer
 • Fraudebestendige touchscreen.
 • Klaar voor de toekomst, met IPv6-compatibiliteit, plus CCX- en Wi-Fi-certificeringen.
 • Makkelijk te gebruiken.
 • Hoge afdruksnelheid tot 30 cm per seconde.
PM43

De PM43-printer is compacter dan industriële printers uit het middensegment. Het biedt printsnelheden, connectiviteitsimplementatie en bewezen betrouwbaarheid. Het is gebouwd voor maximale uptime en is verkrijgbaar met een fraudebestendige kleurentouchscreen in 10 talen of een universele touchscreen-pictograminterface. Dit maakt onmiddellijke meldingen mogelijk via de informatieprinter, waardoor de behoefte aan training en apparaatondersteuning van uw personeel wordt verminderd.
Bekijk meer


PM42-printer
 • Garandeert de betrouwbaarheid en werking gedurende langere tijd. Kan zwaar afdrukken ondersteunen.
 • Toonaangevende afdruksnelheden tot 300 mm / s (12 ips).
 • Een LCD-kleurenscherm met ondersteuning in meerdere talen biedt een intuïtieve en gemakkelijke gebruikersinterface.
 • Een geïntegreerde webinterface maakt eenvoudige configuratie, bewaking en configuratie mogelijk via apparaten zoals mobiele computers, tablets en smartphones.
PM42

De Honeywell PM42 industriële labelprinter uit het middensegment is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en uptime. Met een duurzame constructie en een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface is het ideaal voor het distributiecentrum, magazijn, productie, transport en winkelomgevingen.
Bekijk meer


PC42-printer
 • Een voordelige oplossing voor thermisch printen met lichte belasting.
 • Ondersteunt een breed scala aan media, waaronder 12,7 mm (0,5 inch) of 25,4 mm (1 inch) lintkernen (afhankelijk van het model).
 • Industriestandaard connectiviteit omvat HOST en USB-apparaat, en opties voor Ethernet en seriële communicatie.
 • Gemakkelijk te gebruiken, met een snelle opening.
VM1A

Uitzonderlijk compact en gebruiksvriendelijk, deze printer is eenvoudig in te stellen en snel klaar om af te drukken. Stille, betrouwbare werking en een intuïtief ontwerp maken de PC42t Plus de juiste keuze voor lichtgewicht labeltoepassingen in verschillende industrieën. Verkrijgbaar in lintkernconfiguraties van 12,7 mm (0,5 inch) of 25,4 mm (1 inch) en met een afdruksnelheid tot 125 mm (5 ips) ondersteunt de PC42t Plus media zo breed als 110 mm (4,3 inch) en past direct in bestaande printomgevingen.
Bekijk meer


 
Vraag voor meer informatie
 
Bel ons , of stuur ons het formulier