Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

 • Contact
 • Chat
 • My Account

idcards title

idcards question

Configure your idcards

Get expert advice

 

 

* Required Fields

Een ID-kaartprinter kiezen.

Kaartprinters brengen een afbeelding over van een digitaal bestand naar een kaart. Het printen van de kaart wordt gedaan door middel van sublimatie technologie, door termische of directe overdracht.

Dit zijn de opties die een kaartprinter definiëren.

1. Vormfactor

 • Desktop Label Printers

  Low Volume Printers

  TZe zijn ideaal voor accreditatie en just-in-time identificatietoepassingen. Midrange printers bevatten basisfuncties zoals kleuren- of zwart-wit afdrukken, coderingsopties en meer.

 • Industrial Label Printers

  High Capacity Kaartprinters

  High capacity printers hebben meer geavanceerde functies zoals dubbelzijdig printen, automatische invoer en de mogelijkheid om overlay vernis (helder en hologram) aan te brengen. Ze hebben ook een grotere capaciteit en printsnelheid.


2. Simplex/ Duplex printen

 • Thermal transfer printing

  Afhankelijk van het ontwerp van uw kaart moet u mogelijk aan één of beide zijden afdrukken. Simplex kaartprinters printen op één zijde van een kaart in één keer. Duplex kaartprinters printen in één stap naar beide zijden van uw kaart en stellen u in staat om meer gedetailleerde informatie aan uw kaarten toe te voegen. Duplexkaartprinters printen de voorzijde in kleur en de achterzijde van de kaart in zwart-wit.

3. Laminatie (Ja / Nee)

 • DPI

  Bij het lamineren verlengt de printer automatisch een zelfklevend plastic vel aan de bedrukte zijde om veiligheidselementen zoals foto' s, hologrammen, enz. te beschermen.

4. Kaarttypes

 • DPI

  RFID- of nabijheidskaarten

  RFID-tags bevatten een antenne en een geheugenchip die gegevens opslaan. Nabijheidskaarten zijn kaarten die een geïntegreerde chip bevatten.

 • DPI

  Smart card

  De gegevens worden op de chip (geheugen of microprocessor) geregistreerd. Sommige geheugenchips hebben een middel tot codering en schrijfbeveiliging. Ze zijn ideaal voor digitale handtekening en logische toegangscontrole.

 • DPI

  Low-coercivity magneetstrip (Lo-Co)

  Magnetische kaarten met lage coërciviteit hebben meestal een bruine magneetstrip en worden aanbevolen voor loyaliteitstoepassingen, promotionele kaarten of cadeaubonnen, aangezien de levensduur van de band lager is. Hierdoor zijn deze kaartsoorten ideaal in situaties waarin de kaart een vervaldatum heeft of zelden gebruikt wordt. Het is beter om dit soort kaarten in hoeveelheid aan te kopen voor een lage prijs om de uiteindelijke productiekosten te helpen verlagen.

 • DPI

  High-coercivity magneetstrip (Hi-Co)

  Hoog-coercivity magstripes kaarten worden aanbevolen voor de meeste toepassingen. HiCo magnetische strepen zijn meestal zwart van kleur en zijn gecodeerd met een sterker magnetisch veld, waardoor ze duurzamer zijn omdat de gecodeerde gegevens op de strepen minder snel onbedoeld worden gewist wanneer ze worden blootgesteld aan een extern magnetisch veld, hoge straling of agressieve stoffen. HiCo kaarten zijn gebruikelijk in toepassingen die een langere levensduur van de kaart vereisen en vaak worden overgeslagen. Creditcards, bank- en bibliotheekkaarten, toegangscontrolekaarten, tijd- en aanwezigheidskaarten en werknemers-ID-kaarten maken veelvuldig gebruik van HiCo technologie.

 • DPI

  Barcode Kaart

  Het gecodeerde element op deze kaarten zijn de barcodes zelf.

 • DPI

  Veegkaart

  De gegevens worden op een magneetstrip geregistreerd en kunnen worden aangepast. Door de lage prijs is het ideaal voor getrouwheidskaarten.


No, thanks

Logiscenter in the world