Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

  • Contact
  • Chat
  • Mijn Account

Koop Handheld Barcode Scanner bij Logiscenter

Welkom bij de Logiscenter Handheld Barcode Scanner Voorraad! Als u denkt aan het kopen van een handheld barcodescanner, maar nog niet heeft besloten welk type of merk voor u geschikt is, biedt Logiscenter u de mogelijkheid om een handheld barcodescanner te kopen bij de meest bekende fabrikanten in de markt. Wij bieden de beste merken van handheld barcodescanner zoals Zebra, Honeywell, Datallogic. Onze handheld barcodescanners bieden oplossingen voor alle soorten industrie. Wij garanderen dat al onze handheld barcodescanners de hoogste kwaliteit en de nieuwste technische ontwikkelingen hebben.

Bekijk hier >

Waarom een handheld barcodescanner kopen bij Logiscenter?

Het kopen van een handheld barcodescanner bij Logiscenter kan niet eenvoudiger. We hebben een team van experts die u kunnen adviseren bij elke stap van uw aankoop. Barcodelezers zijn eenvoudig te gebruiken, u kunt de scanner eenvoudig aansluiten op een computer en aan het werk gaan. Hoewel het gebruik ervan eenvoudiger is geworden, zijn er nu vele opties van barcodelezers waaruit u kunt kiezen. Daarom is het belangrijk om voor u de juiste lezer te kiezen.


Soorten handheld barcodescanners van Logiscenter: handheld readers

Vraag onze experts naar de meest praktische printers op de markt: handheld readers. Er zijn verschillende soorten handheldlezers: bedrade en draadloze readers, 1D- en 2D-lezers. Dit alles hangt af van het gebruik dat u nodig hebt om het te kunnen uitvoeren. Handheld readers zijn licht van gewicht en ergonomisch, perfect voor winkel en inventaris.


Soorten handheld barcodescanners van Logiscenter: Industrial Readers

Als u een krachtiger type printer nodig heeft dan moet u kijken naar Industrial Readers. Industrial Readers zijn perfect voor de meest extreme omstandigheden. Ze worden gebruikt in industriële en logistieke omgevingen. Ideaal voor gebruik in zowel binnen- als buitenmagazijnen en andere industrieën waar het risico op vallen en andere incidenten groot is.

Vraag ons technische team Over het brede scala aan handheld readers en Industrial Readers die wij aanbieden.

Bekijk hier >

No, thanks

Logiscenter in the world