Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

  • Contact
  • Chat
  • Mijn Account

Koop POS-systemen bij Logiscenter

Welkom bij de Logiscenter POS-Systemen voorraad!Als u denkt aan het kopen van een POS-Systeem, maar nog niet heeft besloten welk type of merk voor u geschikt is, biedt Logiscenter u de mogelijkheid om een POS-Systeem te kopen bij de meest bekende fabrikanten in de markt. Wij bieden de beste merken van POS-systemen zoals Epson, Star Micronics, ELO. Onze POS-Systemen bieden oplossingen voor alle soorten industrie. Wij garanderen dat al onze POS-Systemen de hoogste kwaliteit en de nieuwste technische ontwikkelingen hebben.

Bekijk hier >

Waarom een POS-Systeem kopen bij Logiscenter?

Het kopen van een POS-Systeem bij Logiscenter kan niet eenvoudiger. We hebben een team van experts die u kunnen adviseren bij elke stap van uw aankoop. Er zijn vele types en capaciteiten van POS-terminals. De behoeften van een supermarkt en een restaurant zijn heel anders en daarom zijn er veel POS-opties. POS-terminals zijn een combinatie van software en hardware en daarom kan het vinden van de perfecte combinatie zeer moeilijk zijn.


Componenten van POS-Systemen bij Logiscenter: POS-Terminal

In de POS-terminals komt alles samen in een verkooppuntsysteem. Veel bedrijven kunnen gebruik maken van een normale computer zolang ze de minimumvereisten hebben om de software te ondersteunen en de nodige USB-poorten te leveren. Er zijn veel monitoren met touchscreen en geïntegreerde kaartlezers die een ideale oplossing bieden om minder ruimte in te nemen.


Componenten van POS-Systemen bij Logiscenter: Bonprinter

Elke transactie eindigt meestal met een ontvangstbewijs voor de consument. Een van de meest kritieke punten van een POS is het hebben van een ticketprinter die aan uw behoeften kan voldoen. De meeste ticket printers zijn thermisch dus maak je geen zorgen over ribbons/linten. Gewoon het papier plaatsen en gaan!

Vraag ons technische team over het brede assortiment POS-Terminals en Bonprinters dat wij aanbieden

Bekijk hier >

No, thanks

Logiscenter in the world