Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

  • Contact
  • Chat
  • Mijn Account

Koop RFID bij Logiscenter

Welkom bij de Logiscenter RFID voorraad! Als u denkt aan het kopen van RFID, maar nog niet heeft besloten welk type of merk voor u geschikt is, biedt Logiscenter u de mogelijkheid om RFID-apparatuur te kopen bij de meest bekende fabrikanten in de markt. Wij bieden de beste merken van RFID-apparatuur zoals Zebra, RFIDdeas, Impninj. Onze RFID-apparatuur biedt oplossingen voor alle soorten industrie. Wij garanderen dat al onze RFID-apparatuur de hoogste kwaliteit en de nieuwste technische ontwikkelingen hebben.

Bekijk hier >

Waarom RFID kopen bij Logiscenter?

Het kopen van RFID bij Logiscenter kan niet eenvoudiger. We hebben een team van experts die u kunnen adviseren bij elke stap van uw aankoop. RFID is een van de meest geavanceerde technologieën tot nu toe omdat het microscopische chips gebruikt waarmee objecten op afstand kunnen worden gevolgd en geïdentificeerd. Deze chips zijn RFID-labels, kaarten of tags die antennes bevatten die hen helpen communiceren met een lezer of RFID-aansluiting en dezelfde functie hebben als een barcodelezer.


Types RFID bij Logiscenter: RFID-printers

Vraag onze experts naar de meest geavanceerde RFID-apparatuur op de markt: RFID-printers. Zoals de naam al aangeeft, worden RFID-printers gebruikt om RFID-tags af te drukken. Met behulp van deze technologie heeft u meer controle over uw voorraad in de supply chain.


Types RFID bij Logiscenter: RFID-Scanners

RFID-scanners en terminals zoals PDA's hebben de mogelijkheid om met RFID-tags te communiceren en de gecodeerde informatie te ontvangen. Afhankelijk van uw behoeften moet u beslissen of u ze in hoge of lage frequentie wilt lezen.

Vraag ons technische team over het brede assortiment RFID-Scanners en RFID-printers dat wij aanbieden.

Bekijk hier >

No, thanks

Logiscenter in the world