Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

 • Contact
 • Chat
 • My Account

labelprinters title

labelprinters question

Configure your labelprinters

Get expert advice

 

 

* Required Fields

Een Labelprinter kiezen

Barcode printers kunnen een zeer belangrijke rol spelen in het beheer van uw bedrijfsinformatie. Als bedrijfseigenaar die de activa (assets) van uw bedrijf wil bijhouden, bieden barcodes een eenvoudige en handige methode die informatie over uw producten en goederen verschaft. De beste manier om dit soort informatie te beheren en te reguleren is het creëren van labels die de juiste specificaties bevatten die overeenkomen met uw specifieke activiteiten. Bij Logiscenter willen wij u helpen om de barcodeprinter te kiezen die het best bij uw behoeften past.

1. Vormfactor

 • Desktop Label Printers

  Desktop Labelprinters

  Desktop printers zijn compact ontworpen om perfect op uw bureau, balie of POS-terminal te passen. Desktop printers werken het beste met labels van meer dan 1,5 "x 0,5".

 • Industrial Label Printers

  Industriële Labelprinters

  De industriële labelprinters zijn ontworpen om 24 uur per dag te werken en bieden een robuuste constructie die de zwaarste industriële omgevingen ondersteunt.

 • Portable printers

  Verplaatsbare printers

  Het zijn compacte printers met batterij, ontworpen om in een voertuig, in de hand of in de riem te worden vervoerd. Frequent gebruikt met kleine breedtemerken, bevat een wifi-aansluiting voor verbinding met een mobiele terminal.

 • RFID Label Printers

  RFID Labelprinters

  RFID-tags kunnen met dit type printer worden afgedrukt. met deze technologie vindt u elk product dat zich in de supply chain bevindt.

 • Colour Label Printers

  Kleur Labelprinters

  Kleur barcode printers produceren briljant gekleurde labels voor uw producten, dozen en verpakkingen.

2. Labelprint technologieën

 • Thermal transfer printing

  Thermisch transferprinten

  Thermisch transferprinten maakt gebruik van een thermische ribbon/lint, waarbij de thermische printkopelementen van een thermotransfer ribbon worden verwarmd om te smelten en de inktverbindingen over te brengen op een label, waardoor een bedrukte afbeelding ontstaat. Thermische transferprinters zijn de meest effectieve bij het produceren van resistente en duurzame labels.

 • Direct Thermal Printing

  Direct Thermisch Printen

  Gebruik geen ribbon/lint. Bij direct thermisch drukken komen printkopelementen direct in contact met hittegevoelige labels. De hitte van deze elementen veroorzaakt een kleurverandering in het label dat de afgedrukte afbeelding produceert. omdat direct thermisch bedrukpapier gevoelig is voor warmte en zonlicht, wordt het aangeraden deze labels binnenshuis opo te slaan. Directe thermische labels hebben een houdbaarheid van ongeveer een jaar.

3. Print Resolutie (DPI)

 • DPI

  DPI

  Dit is voldoende voor 90% van de toepassingen van de barcodeprinter voor het printen van labels voor materiaalgoederen, voorraadlabels, verzending en ontvangst. Voor het afdrukken van logo's, kleine labels voor de handel en 2D-labels worden toepassingen gebruikt die een hogere resolutie of een hogere dpi vereisen. Als u een printer met een hogere resolutie nodig heeft, zijn er veel opties van 300 dpi, 400 dpi tot 600 dpi.

4. Printopties

 • Label Peel (off)

  Voor uitdagende toepassingen wordt elke code afgedrukt, afgeschild en klaargestoomd voor toepassing. Sommige printermodellen verzamelen de overtollige voering (papierrug).

 • Cutter

  Voor toepassingen die vereisen dat de labels uit een doorlopende rol worden gesneden, hetzij in batches, eenvoudige labels of labels met verschillende afmetingen en vormen.

 • Media Rewind

  Met opties voor interne of externe wikkelingen voor volledige labelrollen terwijl de printer blijft afdrukken. Sommige interne dubbele herwikkelaars bevatten ook een schilfunctie (peel function).

 • Memoria

  Bewaart een groter aantal labelformaten, meerdere labeltaken, gedetailleerde grafieken met geheugenuitbreiding.

 • Unwinder

  Wordt gebruikt met grote rollen etiketten. Het is meestal achter de printer gemonteerd en labels worden door de holte in de achterkant van de printer gevoerd.


No, thanks

Logiscenter in the world