Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

  • Contact
  • Chat
  • Mijn Account

Logiscenter News

Hoe u het juiste inkt lint kiest voor een thermische labelprinter

dinsdag 16 maart 2021 17:32:45 Europe/Berlin

Thermisch printen is een van de meest nauwkeurige en economische printsystemen. Een overtuigende reden waarom het de meest gebruikte technologie is voor het afdrukken van streepjescodes en andere coderingen. Dankzij de nauwkeurigheid kan afdrukken met een hoge resolutie later gemakkelijk en foutloos worden gelezen door lezers en scanners. Omdat het een economisch systeem is, kan een groot aantal afdrukken worden gemaakt met meer concurrerende kosten dan andere afdruktechnologieën zoals laser, inkt of sublimatie.

Bij de thermische printtechnologie moeten twee systemen worden onderscheiden:

  • Thermisch transfer printen
  • Direct thermisch printen

Het fundamentele verschil tussen deze twee systemen is de duurzaamheid en weerstand van de uiteindelijk afgedrukte code. Thermisch transfer printen is een van de meest duurzame en nauwkeurige printsystemen die er zijn. De hardnekkigheid van dit printsysteem, dat dat van direct thermisch printen overtreft, ligt in het g...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Robuuste tablets

woensdag 26 augustus 2020 17:18:00 Europe/Berlin

Robuuste tablets

Robuuste tablets, zijn een fundamenteel en belangrijk hulpmiddel geworden in de industriële en overheidssector dankzij hun hoge prestaties, duurzaamheid en weerstand. Hierdoor kunnen ze verschillende taken snel en veilig uitvoeren, tijd optimaliseren en fouten verminderen voor elke werknemer in elke werkomgeving.

Van het beheren van een magazijn tot het ondersteunen van technici in het veld, met robuuste tablets kunt u efficiënter en productiever zijn. Tablets verhogen drastisch de snelheid, precisie en het aantal taken dat op een werkdag kan worden voltooid. Ook maken ze de synchronisatie van de verzamelde informatie met alle systemen van het bedrijf mogelijk.

Bij Logiscenter zijn we al meer dan 10 jaar bezig met het aanbieden van het laatste en de beste producten en daarom presenteren we u nu ook het robuuste assortiment van Zebra.

Het robuuste assortiment tablets van Zebra is ontworpen om aan de belangrijkste behoeften van elke klant te voldoen. In deze...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

The Memor 20 the latest in mobile terminals

vrijdag 21 augustus 2020 16:24:00 Europe/Berlin

Datalogic lanza el nuevo Memor 20

Bij Logiscenter werken en distribueren we al meer dan 10 jaar Datalogic-producten en zijn we een van de belangrijkste partners op Europees niveau.

Datalogic lanceert de nieuwe versie van zijn populaire Memor-model. De Memor 20, een mobiele terminal die de Memor 10 komt vervangen, is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen voor hun operators met terminals die robuustheid, kracht en prestaties bieden in een apparaat met smartphone-formaat.

De Memor 20 biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en een interface die de gebruiker gewend is aangezien hij uitgerust is met Android.

Deze nieuwe versie van de Memor is uitgerust met een krachtige Qualcomm-processor, efficiënt batterijbeheer, dubbele SIM- en GPS-locatie en uitgebreide connectiviteitsopties.

Datalogic garandeert met de Memor 20 superieure en langdurige prestaties die in de palm van je handen passen in een altijd verbonden wereld.

Bovendien bevat de Memor 20 een ...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste barcode printer

donderdag 20 augustus 2020 15:59:15 Europe/Berlin

Elegir la impresora de código de barras adecuada

Met thermische barcodeprinters kunt u efficiënt en economisch hoogwaardige labels, stickers, polsbandjes, bonnen en tickets genereren.

In vergelijking met andere printtechnologieën vergen thermische barcodeprinters minder onderhoud en printen ze sneller en met een uitstekende printkwaliteit.

Aangezien dit soort printers verschilt van laser- of inkjetprinters, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste is voor uw bedrijf.

De eerste stap bij het vinden van de juiste printer is het identificeren van uw specifieke behoeften:

  • Waar wordt de printer gebruikt? Is het een industriële omgeving of bijzonder agressief?
  • Wat wil je printen? Etiketten, bonnetjes, armbanden of kaartjes?
  • Hoeveel afdrukken moeten er worden geprint en met welke snelheid wordt het afgedrukt?
  • Staat de printer in een vaste of mobiele applicatie?

Als u zo nauwkeurig mogelijk kunt bepalen hoe de printer wordt gebruikt, kunt u het type, de afdrukmetho...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste PDA

donderdag 20 augustus 2020 15:14:00 Europe/Berlin

Elegir la impresora de código de barras adecuada

Mobiele terminals zijn tegenwoordig een fundamenteel en belangrijk hulpmiddel geworden in de bedrijfswereld, vooral in specifieke functies van bepaalde bedrijven, door de productiviteit te verbeteren omdat ze multitasking op een flexibele en precieze manier mogelijk maken, tijd optimaliseren en fouten verminderen.

Van magazijnbeheer tot technische ondersteuning, mobiele terminals kunnen de activiteiten in elk bedrijf verbeteren door de efficiëntie en productiviteit te verhogen en schaalbaarheid mogelijk te maken. Met andere woorden, met een geschikte PDA kunnen we een aanzienlijke toename in snelheid, precisie en in het aantal taken dat op een werkdag kan worden voltooid, realiseren.

De echte uitdaging is om echt de juiste terminal te vinden, aangezien er een breed assortiment beschikbaar is en het verwarrend kan zijn om te begrijpen wat de verschillen zijn tussen sommige apparaten en andere.

Het selecteren van de PDA die het beste past bij de behoeften van...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste barcode scanner

donderdag 13 augustus 2020 16:02:13 Europe/Berlin

Elegir el lector de código de barra adecuado

Barcodescanners zijn essentiële hulpmiddelen in veel bedrijven en het gebruik ervan is eenvoudiger dan ooit geworden. Voorbij zijn de dagen dat het nodig was om overal complexe systemen met decoderboxen en kabels te implementeren. De huidige barcodescanners zijn aangesloten en klaar voor gebruik.

Hoewel het gemakkelijker te bedienen is geworden, zijn er nu meer opties en variëteiten van de scanners. Het kiezen van de juiste kan een uitdaging zijn zonder de verschillende soorten en opties die op de markt bestaan te begrijpen. De eerste stap bij het vinden van de juiste scanner is het identificeren van uw specifieke behoeften.

Als u weet hoe de scanner wordt gebruikt, kunt u beslissen welk type scanner u nodig heeft, met welke vormfactor en welke andere opties u nodig heeft. Als u elk van deze factoren begrijpt, kunt u de juiste scanner voor uw behoeften vinden.

In het volgende artikel bespreekt hij de verschillende soorten barcodelezers op basis van hun tech...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Desinfecteer apparaten om besmetting te voorkomen.

vrijdag 10 april 2020 17:03:04 Europe/Berlin

 Desinfecteer apparaten om besmetting te voorkomen

Als het wassen van de handen een van de belangrijkste maatregelen is om besmetting te voorkomen, is het desinfecteren van apparaten praktisch even belangrijk, vooral de apparaten die tijdens hun dienst worden gedeeld.

Desinfectie van computer apparatuur, zoals computers, pda's, scanners, readers of printers, is essentieel in werkomgevingen.

Als gevolg van de verspreiding van COVID-19 hebben we verschillende vragen ontvangen van klanten over hoe ze hun apparaten konden desinfecteren om de risico's van besmetting voor hun teamleden te minimaliseren. Vooral voor werknemers die apparaten delen met andere werknemers en in direct contact staan ​​met apparaten die essentieel zijn voor de uitvoering van hun functies, of het nu gaat om ziekenhuizen, fabrieken, magazijnen, logistieke ketens, enz ....

Bij Logiscenter weten we dat apparaten een sleutelelement zijn in elk bedrijf dat de efficiëntie tracht te optimaliseren, dus hier leggen we uit hoe ze te desinfecteren...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Meest voorkomende soorten streepjescodes

donderdag 21 maart 2019 16:50:00 Europe/Berlin

De meeste professionals in de industrieën die streepjescodes gebruiken, zijn er niet alleen bekend mee, maar kunnen ze ook met het blote oog herkennen. Hieronder doen we een overzicht van de belangrijkste soorten streepjescodes.

Er zijn natuurlijk veel soorten streepjescodes en elk van deze codes is ontworpen om een specifieke functie te vervullen. In uw bedrijf komen sommige van de codes zeker vaker voor dan andere, maar het is erg interessant om ze allemaal te bespreken. Hieronder zullen we de belangrijkste soorten vermelden.

EAN


EAN-streepjescodeDe EAN-streepjescode (European Article Number) is degene die wordt gebruikt op producten die worden gescand vanaf een kassa. UPC-symbolen hebben een vaste lengte en zijn verplicht in sectoren als retail of food. In feite wordt het praktisch niet gebruikt voor andere producten of activiteiten.

Omdat het mogelijk maakt om 13 cijfers in een relatief kleine ruimte op te nemen, worden ze veel gebruikt in magazijnen om de voorraad te controleren. Dit type streepjescod...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Motorola kondigt de nieuwe generatie stemoplossing voor industriële omgevingen aan

dinsdag 26 december 2017 13:03:38 Europe/Berlin

Motorola SolutionsMotorola Solutions heeft zojuist TekSpeech® Pro aangekondigd, een verbeterde spraakoplossing die de productiviteit en efficiëntie van mobiele werknemers in magazijnen, distributiecentra en andere logistieke omgevingen optimaliseert. Motorola heeft het platform TekSpeech verbeterd die 10 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd werd met verschillende technische verbeteringen, waaronder een voice-recognition engine onafhankelijk van de spreker. Hierdoor is geen training en een flexibele architectuur nodig die bedrijven en PartnerEmpower-partners in staat stelt een end-to-end supply chain oplossing te ontwerpen die is afgestemd op de specifieke behoeften van hun bedrijf met een brede selectie van mobiele computers.

Joe White, Vicepresident van de afdeling Enterprise Mobile Computing van Motorola Solutions: “Spraakoplossingen zijn van oudsher erg kostbaar en complex om in het magazijn te implementeren, en hebben altijd hardware en software nodig gehad. Met TekSpeech Pro v...
Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

9 artikel(en)

No, thanks

Logiscenter in the world