Blog

Datalogic Memor 11: geoptimaliseerde prestaties en flexibiliteit

Datalogic Memor 11 bevestigd aan een arm

Datalogic lanceert de Memor 11 PDA, de nieuwe toevoeging aan de Memor-familie van draagbare computers. Deze nieuwe terminal is ontworpen om in één apparaat een veelzijdige oplossing te bieden voor werknemers die hun activiteiten onderweg uitvoeren. De Datalogic Memor 11 voldoet aan de behoeften van gebruikers die flexibiliteit nodig hebben voor gebruik met toepassingen in de detailhandel, opslag, productie of transport en logistiek. Het is alleen beschikbaar met Wi-Fi of ook met 4G en Wi-Fi waarmee u zowel binnen als buiten verbonden kunt blijven.

Lees meer

Bescherm uw terminals met Zebra OneCare

Een Zebra OneCare medewerker repareert een apparaat

Het onderhoud van de apparaten is een essentieel onderdeel na hun opname in het bedrijf. Naast de aanschaf van de terminals is het noodzakelijk dat er softwaretoepassingen op worden geïnstalleerd. Als een van deze twee onderdelen niet werkt, vertraagt de workflow of komt deze zelfs tot stilstand. De fabrikant Zebra biedt een uitgebreide service om u te beschermen tegen deze onverwachte verrassingen: Zebra OneCare. Naast garantie en noodreparatie voegt Zebra jaren van continue verbetering toe om uw technologie en investering te beschermen.

Lees meer

Streepjescodes op medicijnen

Meerdere dozen medicijnen met barcodes

In februari 2019 is de Europese richtlijn 2011/62/EU in werking getreden, die een uniforme communautaire code vastlegt om namaak van medicijnen te voorkomen. De hele keten van productie en verkoop van medicijnen, van laboratorium tot apotheken, moet hier rekening mee houden, zodat ze bij de burger terechtkomen.

Lees meer

Hoe een EAN-barcode ontcijferen?

Een streepjescode op twee vrouwen die in een winkel naar kleding kijken

De streepjescode is een systeem waarmee we cijfers en letters kunnen coderen via een afbeelding. Er is een grote verscheidenheid aan soorten streepjescodes, afhankelijk van het coderingssysteem dat ze gebruiken. Elk van hen is ontworpen om een specifieke functie te vervullen, volgens de informatie die ze verzamelen. Er zijn eendimensionale en tweedimensionale codes, die meer of minder informatie kunnen opslaan. Een van de meest gebruikte is de EAN-code (European Article Number) of IAN-code (International Article Number), die bedoeld is om de producten die in winkels worden verkocht, te identificeren.

Lees meer

Hoe print je papieren polsbandjes voor evenementen?

Een persoon die een papieren polsbandje omdoet voor evenementen bij een andere persoon

Een goede papieren armband kan het verschil maken op uw evenement. Een mooie herinnering aan de geweldige dag die de aanwezigen hebben doorgebracht, met een gepersonaliseerd ontwerp dat het uniek maakt. Bovendien helpen deze armbanden bij te houden wie er naar een feest of concert gaat en zijn ze heel gemakkelijk te verkrijgen. Bij Logiscenter leggen we uit hoe je op een eenvoudige manier papieren polsbandjes maakt voor evenementen, met behulp van een thermische printer en het juiste materiaal om te genieten van alle voordelen die ze bieden.

Lees meer

Thermische printer vs. matrix: verschillen

Een Zebra-dotmatrixprinter versus een aangepaste thermische printer

Bij het kiezen van een printer voor ons bedrijf hebben we zo'n grote verscheidenheid dat het ons kan verrassen als we niet op de hoogte zijn van de kenmerken van de verschillende printtechnologieën die op de markt beschikbaar zijn. Van de verschillende bestaande typen gericht op de zakelijke omgeving, vallen twee opties op vanwege de voordelen die ze bieden: thermisch printen en matrixprinten.

Lees meer

Print continu met de nieuwe Zebra ZE511 en ZE521

Zebra heeft zojuist de nieuwe ZE511- en ZE521-printengines gelanceerd, die superieure prestaties bieden. Printen kent geen grenzen dankzij de snelheid en metalen constructie: je kunt ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gebruiken. Opgemerkt moet worden dat deze printengines zeer robuust zijn, ze hebben geen koelventilatoren nodig, wat voorkomt dat vuil de printengine binnendringt. Bovendien zijn de externe behuizingen bestand tegen binnendringend water en stof, een belangrijk kenmerk voor het gebruik van deze modellen in ruwe omgevingen.

Ze zijn slim ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken, maar ze bieden zoveel meer dan alleen betrouwbaarheid. De 4-inch ZE511 en 6-inch ZE521 zijn beide updates van het ZE500-model (dat de ZE500-4 en ZE500-6 printers omvat) met verbeteringen zoals de toevoeging van een 4-inch kleurentouchscreen van 0,3 inch of de verhoging in het geheugen (512 MB SDRAM en Flash, vergeleken met 16 MB SDRAM en 64 MB Flash-geheugen in de ZE500-serie).

ZE511- en ZE521-apps


Deze nieuwe modellen zijn ontworpen voor gebruik in met name...

Lees meer

Sjablonen voor verzendlabels

Winkelen op internet blijft elke dag toenemen. E-commerce is de afgelopen jaren gegroeid en bedrijven zetten hierop in om zich aan te passen aan de markt. Transacties evolueren in een duizelingwekkend tempo en om aanwezig te zijn in de markt, moet men op de hoogte zijn van nieuwe trends. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mailings steeds populairder worden. Een vraag die opkomt wanneer u begint met het verzenden van uw producten, is het vinden van de modellen van verzendlabels.

Eerst moet u weten hoe u de producten bij de klanten kunt krijgen. Er zijn veel vervoerders en elke vervoerder genereert doorgaans zijn eigen verzendlabels. Dat wil zeggen, ze hebben een programma of sectie op hun website waar ze informatie invullen om het label en de code te maken die elk pakket onderscheidt. Is het in dit geval echt nodig om een sjabloon voor een verzendlabel nodig te hebben?

Nodig inlichtingen


Elk adresetiket vereist basisinformatie. Hiertoe behoren het postadres waar het pakket ...

Lees meer

Pagina