Gratis verzending vanaf € 250 excl. BTW

 • Contact
 • Chat
 • Mijn Account

Logiscenter News

Print continu met de nieuwe Zebra ZE511 en ZE521

dinsdag 11 januari 2022 16:31:23 Europe/Berlin

Zebra ZE511 en ZE521-printers

Zebra heeft zojuist de nieuwe ZE511- en ZE521-printengines gelanceerd, die superieure prestaties bieden. Printen kent geen grenzen dankzij de snelheid en metalen constructie: je kunt ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gebruiken. Opgemerkt moet worden dat deze printengines zeer robuust zijn, ze hebben geen koelventilatoren nodig, wat voorkomt dat vuil de printengine binnendringt. Bovendien zijn de externe behuizingen bestand tegen binnendringend water en stof, een belangrijk kenmerk voor het gebruik van deze modellen in ruwe omgevingen.

Ze zijn slim ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken, maar ze bieden zoveel meer dan alleen betrouwbaarheid. De 4-inch ZE511 en 6-inch ZE521 zijn beide updates van het ZE500-model (dat de ZE500-4 en ZE500-6 printers omvat) met verbeteringen zoals de toevoeging van een 4-inch kleurentouchscreen van 0,3 inch of de verhoging in het geheugen (512 MB SDRAM en Flash, vergeleken met 16 MB SDRAM en 64 MB Flash-geheugen in de ZE500-serie).

ZE511- en ZE52...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Sjablonen voor verzendlabels

maandag 10 januari 2022 13:50:26 Europe/Berlin

Een persoon die een pakket met een postetiket ophaalt

Winkelen op internet blijft elke dag toenemen. E-commerce is de afgelopen jaren gegroeid en bedrijven zetten hierop in om zich aan te passen aan de markt. Transacties evolueren in een duizelingwekkend tempo en om aanwezig te zijn in de markt, moet men op de hoogte zijn van nieuwe trends. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom mailings steeds populairder worden. Een vraag die opkomt wanneer u begint met het verzenden van uw producten, is het vinden van de modellen van verzendlabels.

Eerst moet u weten hoe u de producten bij de klanten kunt krijgen. Er zijn veel vervoerders en elke vervoerder genereert doorgaans zijn eigen verzendlabels. Dat wil zeggen, ze hebben een programma of sectie op hun website waar ze informatie invullen om het label en de code te maken die elk pakket onderscheidt. Is het in dit geval echt nodig om een sjabloon voor een verzendlabel nodig te hebben?

Nodig inlichtingen


Elk adresetiket vereist basisinformatie. Hiertoe behoren het postadres waar het pakket ...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Hoe maak je eenvoudig een QR-code?

dinsdag 21 december 2021 11:10:13 Europe/Berlin

Een QR-code lezen

QR-codes maken deel uit van ons dagelijks leven. Ze zijn overal te vinden, van paspoorten voor vliegreizen tot tv-commercials tot voorraadbeheer in een breed scala van industrieën. De grote plaats van technologie in onze routine en het elimineren van fysiek contact zijn twee gunstige ontwikkelingen geweest voor de uitbreiding van de QR-code. Kortom, het is een oplossing waarmee we alle informatie op onze mobiele telefoons hebben.

Logiscenter QR-code
Deze codes kunnen de gegevens van een link, een tekst, geografische coördinaten, een afbeelding, enz. bevatten. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om bijvoorbeeld een QR-code te genereren vanuit een pdf met daarin de menukaart van een restaurant of met de website van een bedrijf. Een wereld vol mogelijkheden voor het delen van zowel professionele als persoonlijke informatie. Bovendien zorgt het herkenbare uiterlijk ervoor dat het in enkele seconden kan worden gelezen. Het ziet er zo uit:

Wat is een QR-code?


Voordat u leert hoe u een QR-cod...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Hoe u het juiste inkt lint kiest voor een thermische labelprinter

dinsdag 16 maart 2021 17:32:45 Europe/Berlin

Thermisch printen is een van de meest nauwkeurige en economische printsystemen. Een overtuigende reden waarom het de meest gebruikte technologie is voor het afdrukken van streepjescodes en andere coderingen. Dankzij de nauwkeurigheid kan afdrukken met een hoge resolutie later gemakkelijk en foutloos worden gelezen door lezers en scanners. Omdat het een economisch systeem is, kan een groot aantal afdrukken worden gemaakt met meer concurrerende kosten dan andere afdruktechnologieën zoals laser, inkt of sublimatie.

Bij de thermische printtechnologie moeten twee systemen worden onderscheiden:

 • Thermisch transfer printen
 • Direct thermisch printen

Het fundamentele verschil tussen deze twee systemen is de duurzaamheid en weerstand van de uiteindelijk afgedrukte code. Thermisch transfer printen is een van de meest duurzame en nauwkeurige printsystemen die er zijn. De hardnekkigheid van dit printsysteem, dat dat van direct thermisch printen overtreft, ligt in het g...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Robuuste tablets

woensdag 26 augustus 2020 17:18:00 Europe/Berlin

Robuuste tablets

Robuuste tablets, zijn een fundamenteel en belangrijk hulpmiddel geworden in de industriële en overheidssector dankzij hun hoge prestaties, duurzaamheid en weerstand. Hierdoor kunnen ze verschillende taken snel en veilig uitvoeren, tijd optimaliseren en fouten verminderen voor elke werknemer in elke werkomgeving.

Van het beheren van een magazijn tot het ondersteunen van technici in het veld, met robuuste tablets kunt u efficiënter en productiever zijn. Tablets verhogen drastisch de snelheid, precisie en het aantal taken dat op een werkdag kan worden voltooid. Ook maken ze de synchronisatie van de verzamelde informatie met alle systemen van het bedrijf mogelijk.

Bij Logiscenter zijn we al meer dan 10 jaar bezig met het aanbieden van het laatste en de beste producten en daarom presenteren we u nu ook het robuuste assortiment van Zebra.

Het robuuste assortiment tablets van Zebra is ontworpen om aan de belangrijkste behoeften van elke klant te voldoen. In deze...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

The Memor 20 the latest in mobile terminals

vrijdag 21 augustus 2020 16:24:00 Europe/Berlin

Datalogic lanza el nuevo Memor 20

Bij Logiscenter werken en distribueren we al meer dan 10 jaar Datalogic-producten en zijn we een van de belangrijkste partners op Europees niveau.

Datalogic lanceert de nieuwe versie van zijn populaire Memor-model. De Memor 20, een mobiele terminal die de Memor 10 komt vervangen, is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen voor hun operators met terminals die robuustheid, kracht en prestaties bieden in een apparaat met smartphone-formaat.

De Memor 20 biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en een interface die de gebruiker gewend is aangezien hij uitgerust is met Android.

Deze nieuwe versie van de Memor is uitgerust met een krachtige Qualcomm-processor, efficiënt batterijbeheer, dubbele SIM- en GPS-locatie en uitgebreide connectiviteitsopties.

Datalogic garandeert met de Memor 20 superieure en langdurige prestaties die in de palm van je handen passen in een altijd verbonden wereld.

Bovendien bevat de Memor 20 een ...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste barcode printer

donderdag 20 augustus 2020 15:59:15 Europe/Berlin

Elegir la impresora de código de barras adecuada

Met thermische barcodeprinters kunt u efficiënt en economisch hoogwaardige labels, stickers, polsbandjes, bonnen en tickets genereren.

In vergelijking met andere printtechnologieën vergen thermische barcodeprinters minder onderhoud en printen ze sneller en met een uitstekende printkwaliteit.

Aangezien dit soort printers verschilt van laser- of inkjetprinters, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste is voor uw bedrijf.

De eerste stap bij het vinden van de juiste printer is het identificeren van uw specifieke behoeften:

 • Waar wordt de printer gebruikt? Is het een industriële omgeving of bijzonder agressief?
 • Wat wil je printen? Etiketten, bonnetjes, armbanden of kaartjes?
 • Hoeveel afdrukken moeten er worden geprint en met welke snelheid wordt het afgedrukt?
 • Staat de printer in een vaste of mobiele applicatie?

Als u zo nauwkeurig mogelijk kunt bepalen hoe de printer wordt gebruikt, kunt u het type, de afdrukmetho...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste PDA

donderdag 20 augustus 2020 15:14:00 Europe/Berlin

Elegir la impresora de código de barras adecuada

Mobiele terminals zijn tegenwoordig een fundamenteel en belangrijk hulpmiddel geworden in de bedrijfswereld, vooral in specifieke functies van bepaalde bedrijven, door de productiviteit te verbeteren omdat ze multitasking op een flexibele en precieze manier mogelijk maken, tijd optimaliseren en fouten verminderen.

Van magazijnbeheer tot technische ondersteuning, mobiele terminals kunnen de activiteiten in elk bedrijf verbeteren door de efficiëntie en productiviteit te verhogen en schaalbaarheid mogelijk te maken. Met andere woorden, met een geschikte PDA kunnen we een aanzienlijke toename in snelheid, precisie en in het aantal taken dat op een werkdag kan worden voltooid, realiseren.

De echte uitdaging is om echt de juiste terminal te vinden, aangezien er een breed assortiment beschikbaar is en het verwarrend kan zijn om te begrijpen wat de verschillen zijn tussen sommige apparaten en andere.

Het selecteren van de PDA die het beste past bij de behoeften van...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Kies de juiste barcode scanner

donderdag 13 augustus 2020 16:02:13 Europe/Berlin

Elegir el lector de código de barra adecuado

Barcodescanners zijn essentiële hulpmiddelen in veel bedrijven en het gebruik ervan is eenvoudiger dan ooit geworden. Voorbij zijn de dagen dat het nodig was om overal complexe systemen met decoderboxen en kabels te implementeren. De huidige barcodescanners zijn aangesloten en klaar voor gebruik.

Hoewel het gemakkelijker te bedienen is geworden, zijn er nu meer opties en variëteiten van de scanners. Het kiezen van de juiste kan een uitdaging zijn zonder de verschillende soorten en opties die op de markt bestaan te begrijpen. De eerste stap bij het vinden van de juiste scanner is het identificeren van uw specifieke behoeften.

Als u weet hoe de scanner wordt gebruikt, kunt u beslissen welk type scanner u nodig heeft, met welke vormfactor en welke andere opties u nodig heeft. Als u elk van deze factoren begrijpt, kunt u de juiste scanner voor uw behoeften vinden.

In het volgende artikel bespreekt hij de verschillende soorten barcodelezers op basis van hun tech...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Desinfecteer apparaten om besmetting te voorkomen.

vrijdag 10 april 2020 17:03:04 Europe/Berlin

 Desinfecteer apparaten om besmetting te voorkomen

Als het wassen van de handen een van de belangrijkste maatregelen is om besmetting te voorkomen, is het desinfecteren van apparaten praktisch even belangrijk, vooral de apparaten die tijdens hun dienst worden gedeeld.

Desinfectie van computer apparatuur, zoals computers, pda's, scanners, readers of printers, is essentieel in werkomgevingen.

Als gevolg van de verspreiding van COVID-19 hebben we verschillende vragen ontvangen van klanten over hoe ze hun apparaten konden desinfecteren om de risico's van besmetting voor hun teamleden te minimaliseren. Vooral voor werknemers die apparaten delen met andere werknemers en in direct contact staan ​​met apparaten die essentieel zijn voor de uitvoering van hun functies, of het nu gaat om ziekenhuizen, fabrieken, magazijnen, logistieke ketens, enz ....

Bij Logiscenter weten we dat apparaten een sleutelelement zijn in elk bedrijf dat de efficiëntie tracht te optimaliseren, dus hier leggen we uit hoe ze te desinfecteren...

Lees meer
Share on LinkedinShare on FacebookShare on TwitterShare on Whatsapp

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

 1. «
 2. 1
 3. 2

No, thanks

Logiscenter in the world