Logiscenter behaalt het Great Place to Work certificaat!

Great Place to Work

Logiscenter behaalt voor het eerst de certificering als een Geweldige Plaats om te Werken, uitgereikt door het adviesbureau Great Place to Work. Dit is de meest prestigieuze nationale en internationale erkenning op het gebied van people management en bedrijfsstrategie, die jaarlijks wordt toegekend aan de beste werkgevers ter wereld.

7 van de 10 medewerkers vinden Logiscenter een Great Place to Work. Onze inzet voor geloofwaardigheid, een sfeer van teamgevoel en respect onder collega's behoren tot de zaken die het meest worden gewaardeerd door zijn professionals. Onder de belangrijkste personeelsstrategieën die Logiscenter toepast, springen ons werk ter bevordering van het evenwicht tussen werk en privéleven, diversiteit onder onze werknemers en teambuilding eruit.

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Zoals gezegd vinden 7 van de 10 collega's Logiscenter een Great Place to Work. Dit is het resultaat van praktijken zoals het vertrouwen dat werknemers van hun superieuren krijgen en de mogelijkheid om vrij te nemen voor persoonlijke zaken wanneer dat nodig is. Beide worden door 89% van de collega's genoemd. Logiscenter streeft naar gelijkheid onder werknemers, ongeacht geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of ras, een praktijk waar 84,5% het mee eens is.

Al deze taken en nog veel meer waar we bij Logiscenter waarde aan hechten, leiden ertoe dat 9 van de 10 collega's trots zijn op de resultaten van hun werk. Logiscenter is absoluut een goede plek om te werken.