Datalogic lanza el nuevo Memor 20

Bij Logiscenter werken en distribueren we al meer dan 10 jaar Datalogic-producten en zijn we een van de belangrijkste partners op Europees niveau.

Datalogic lanceert de nieuwe versie van zijn populaire Memor-model. De Memor 20, een mobiele terminal die de Memor 10 komt vervangen, is speciaal ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen voor hun operators met terminals die robuustheid, kracht en prestaties bieden in een apparaat met smartphone-formaat.

De Memor 20 biedt een gebruiksvriendelijke ervaring en een interface die de gebruiker gewend is aangezien hij uitgerust is met Android.

Deze nieuwe versie van de Memor is uitgerust met een krachtige Qualcomm-processor, efficiënt batterijbeheer, dubbele SIM- en GPS-locatie en uitgebreide connectiviteitsopties.

Datalogic garandeert met de Memor 20 superieure en langdurige prestaties die in de palm van je handen passen in een altijd verbonden wereld.

Bovendien bevat de Memor 20 een draadloos oplaadsysteem en wordt het de eerste professionele mobiele terminal die dit aanbiedt, waardoor contactloos opladen mogelijk is. Net als bij eerdere modellen blijft de batterij uitwisselbaar en 1-delig, waardoor deze snel en eenvoudig kan worden vervangen voor non-stop 24/7 gebruik.

Net als alle andere mobiele computers van Datalogic is de Memor 20 gemaakt van materialen die bestand zijn tegen de meest agressieve desinfectiemiddelen die in de gezondheidszorg worden gebruikt. Het is ook verkrijgbaar in een versie van de Memor 20 speciaal voor medische zorg met een witte behuizing en met een batterij die specifiek is goedgekeurd voor gebruik in zorgomgevingen.

U kunt hier meer informatie vinden over Memor 20 en u kent prijzen, specifieke kenmerken, technische gidsen enzAls u vragen heeft, kunt u ook onze PDA-gids raadplegen (gidslink) of wilt u zich liever laten adviseren door een expert, bel ons of schrijf naar de chat.