Motorola SolutionsMotorola Solutions heeft zojuist TekSpeech® Pro aangekondigd, een verbeterde spraakoplossing die de productiviteit en efficiëntie van mobiele werknemers in magazijnen, distributiecentra en andere logistieke omgevingen optimaliseert. Motorola heeft het platform TekSpeech verbeterd die 10 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd werd met verschillende technische verbeteringen, waaronder een voice-recognition engine onafhankelijk van de spreker. Hierdoor is geen training en een flexibele architectuur nodig die bedrijven en PartnerEmpower-partners in staat stelt een end-to-end supply chain oplossing te ontwerpen die is afgestemd op de specifieke behoeften van hun bedrijf met een brede selectie van mobiele computers.

Joe White, Vicepresident van de afdeling Enterprise Mobile Computing van Motorola Solutions: “Spraakoplossingen zijn van oudsher erg kostbaar en complex om in het magazijn te implementeren, en hebben altijd hardware en software nodig gehad. Met TekSpeech Pro versterkt Motorola Solutions haar 10-jarige betrokkenheid op deze markt, waardoor flexibiliteit en prestaties worden toegevoegd aan een volledig open multimodale oplossing die partners en klanten zal helpen om spraaktoepassingen te implementeren die de productiviteit en winstgevendheid van werknemers en bedrijven optimaliseren.

De selectie- en aanvullingsprocessen vertegenwoordigen tot 70% van de exploitatiekosten van een magazijn en blijven een topprioriteit voor magazijnprofessionals, die gebruik maken van geavanceerde technologische oplossingen die bijdragen aan het verlagen van de kosten van orderverwerking en het verhogen van de efficiëntie en productiviteit van de werknemers. Volgens een onderzoek van Motorola Solutions over de toekomst van storage, zullen de selectie- en aanvullingsoplossingen in de komende vijf jaar een duidelijke verschuiving naar werkelijk multimodale workflows en exploitatie ondergaan (een toename van 142%).

TekSpeech Pro Eigenschappen

TekSpeech Pro is ideaal voor eenvoudige beheerstoepassingen zoals sorteren, verpakken, ontvangen, direct verzenden, opslaan, bijvullen, laden en kwaliteitscontrole.
De stemoplossing van Motorola biedt de meest efficiënte en nauwkeurige herkenningsfunctie in zijn soort; vereist geen luidsprekertraining en kan snel en eenvoudig worden geïmplementeerd. De gebruiker spreekt natuurlijk, ongeacht zijn accent of de snelheid, waarmee hij spreekt.
Het platform TekSpeech Pro biedt innovatieve prestaties die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw partners en klanten met een uitgebreide set tools waarmee gebruikers hun toepassing kunnen aanpassen, en probleemloos kunnen integreren in magazijnbeheersystemen (WMS), enterprise resource planning (ERP)-systemen, en spraakgestuurde processen kunnen analyseren om de workflows te optimaliseren.
Motorola beschikt over het breedste assortiment accessoires en multimodale apparaten die de implementatie van spraaktoepassingen in het magazijn mogelijk maken. Multimode-ondersteuning maakt het mogelijk om een efficiëntere en natuurlijkere communicatieomgeving te creëren, waardoor gebruikers op verschillende manieren kunnen communiceren: spraak, scanner, touchscreen en toetsenbord...
Het platform TekSpeech Pro optimaliseert Motorola's aanbod van spraakgestuurde keuzemogelijkheden en biedt klanten het breedste scala aan oplossingen om uit te kiezen.Tekspeech Pro


Bron: El Mundo del ADC