Robuuste tablets

Robuuste tablets, zijn een fundamenteel en belangrijk hulpmiddel geworden in de industriële en overheidssector dankzij hun hoge prestaties, duurzaamheid en weerstand. Hierdoor kunnen ze verschillende taken snel en veilig uitvoeren, tijd optimaliseren en fouten verminderen voor elke werknemer in elke werkomgeving.

Van het beheren van een magazijn tot het ondersteunen van technici in het veld, met robuuste tablets kunt u efficiënter en productiever zijn. Tablets verhogen drastisch de snelheid, precisie en het aantal taken dat op een werkdag kan worden voltooid. Ook maken ze de synchronisatie van de verzamelde informatie met alle systemen van het bedrijf mogelijk.

Bij Logiscenter zijn we al meer dan 10 jaar bezig met het aanbieden van het laatste en de beste producten en daarom presenteren we u nu ook het robuuste assortiment van Zebra.

Het robuuste assortiment tablets van Zebra is ontworpen om aan de belangrijkste behoeften van elke klant te voldoen. In deze gretigheid van Zebra om de nieuwste technologie aan te bieden, lanceren ze de nieuwe, vernieuwde reeks Robuuste L10-tablets met 3 hoofdmodellen:

  • Xslate: wanneer grootte en gewicht belangrijk zijn, heeft het een traditioneel tablet ontwerp, terwijl het de kleinste en lichtste is in de L10-familie. De Xslate is IP65-gecertificeerd. Ideaal op voertuigen en werkterreinen.
  • Xpad: dit model heeft een geïntegreerd handvat waardoor het gemakkelijk te dragen is, ideaal voor werknemers die de hele dag op de been zijn, zoals veldwerkers of magazijnmedewerkers.
  • Xbook: als de taak zware gegevensinvoer vereist, biedt dit model uw werknemers het beste van twee werelden: een robuust, volledig functioneel toetsenbord dat gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd als dat nodig is.

Bij Logiscenter zijn we de premium partner van Zebra, wat ons tot een toonaangevende partner in Europa maakt, met directe toegang tot productie en de beste prijzen, voorraad, levertijden, onderhoud en reparatiediensten.Als u vragen heeft, aarzel dan niet om onze experts te raadplegen via onze telefoon of chat.