Verplaatsbare Schermen en Tablets

Verplaatsbare Schermen en Tablets
  • +30.000 klanten Vertrouw in Logiscenter
  • 24 uur verzending Bestellingen die geplaatst worden voor 14:30
  • Barcodes & RFID experts +10 jaar ervaring
  • Toegewezen specialist Om elke klant te helpen
  • +60.000 producten Grootste voorraad in Europa

PDA-formaat terminals

Bij Logiscenter, gespecialiseerd in de markt van automatische identificatie en mobiliteit, hebben we een uitgebreide catalogus van terminals in PDA-formaat om uw beheer te vergemakkelijken en de operationele prestaties van uw bedrijf te verbeteren. Met de hulp van ons deskundig technisch team kunt u het product kiezen dat het beste aan uw behoeften voldoet, met totale zekerheid en garantie op de markt.

Lees meer

Wat zijn handheld PDA's?

Een Personal Digital Assistant, in de volksmond PDA genoemd, is een kleine terminal die de functies van een computer en een smartphone met een netwerkverbinding kan combineren. Naast het gebruik als mobiele telefoon zijn PDA's ontworpen om de dagelijkse bedrijfsvoering te vergemakkelijken. Van gegevensverzameling tot inventariscontrole en -bijwerking, alles wat u zich kunt voorstellen op het gebied van administratie en logistiek gaat door de handen van deze kleine apparaten.

De laatste jaren zijn deze tools belangrijke spelers geworden in professionele omgevingen, vooral in bedrijven met een hoge logistieke activiteit die een uitgebreide en onmiddellijke controle vereisen. Een gemakkelijke en eenvoudige manier om de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Tegenwoordig worden veel PDA's gebruikt als echte POS-terminals, die helpen bij het beheer van gegevens binnen en buiten het bedrijf. Dat is niet verwonderlijk, want al deze terminals hebben een aanraakscherm, geheugenkaart, draadloze of bekabelde Wi-Fi-connectiviteit, directe synchronisatie met elk apparaat of computer, en uitbreidingen met andere hulpmiddelen in het bedrijf, zoals codelezers.

Met de vooruitgang van de technologie worden PDA-terminals uitgerust met spraakherkenningssystemen en toetsenborden voor handschrift. Bij Logiscenter vindt u verschillende PDA's met Android, Windows, Linux of iOS besturingssystemen, vervaardigd door belangrijke internationale bedrijven op de markt zoals Datalogic, Zebra of Honeywell.

Gebruik en werking van PDA's

PDA's zijn volledig aanpasbaar aan elk type bedrijf en bieden een breed scala aan functionaliteiten om de productiviteit te verbeteren. Het zijn de perfecte apparaten om gegevens te communiceren en onmiddellijk informatie te delen tussen verschillende locaties van magazijnen, kantoren of in het veld. Het zijn de meest gebruikte instrumenten in de overgrote meerderheid van processen die van invloed zijn op de traceerbaarheid, controle en het volgen van goederen die in een magazijn worden geregistreerd. Van ontvangst en binnenkomst tot retouren en krimp, inclusief ordervoorbereiding en zelfs de ontvangst van orders door de klant.

Deze terminals vereenvoudigen het voorraad- en inventarisbeheer aanzienlijk, vergemakkelijken retourzendingen en alle bewegingen die met alleen de PDA kunnen worden gevalideerd en uitgevoerd. Het registreert alle handelingen die worden uitgevoerd en maakt het ook mogelijk om in real time de mogelijke incidenten en handelingen van elke werknemer binnen het bedrijf te registreren. Elke PDA kan de efficiëntie van het dagelijks beheer en de activiteiten in bedrijven zoals supermarkten, magazijnen of detailhandelsbedrijven, alsook transport- en logistieke agentschappen in het algemeen, verbeteren.

Het gebruik van PDA's in bedrijven helpt om processen op een soepele en productieve manier te automatiseren, waardoor de foutmarges kleiner worden. Bovendien vergemakkelijkt het de vereenvoudiging van het beheer en de vermindering van de leercurve van het personeel, waardoor de opleidingscapaciteit wordt verbeterd.

Soorten PDA-formaten

Wat de connectiviteit betreft, kunnen PDA's worden onderverdeeld in USB-terminals, die een fysieke verbinding nodig hebben voor het up- en downloaden van gegevens, en draadloze terminals, die draadloos verbinding maken en gegevens uitwisselen. Afhankelijk van hun functionaliteit worden zij onderverdeeld in basistoestellen voor gegevensverzameling in de telefoon, industriële tablets en volledige terminals voor vaste montage of montage in het voertuig.

Specifieke PDA's voor magazijncontrole kunnen gemakkelijk worden verbonden met ERP-software door toevoeging van barcodelezers, waardoor zij gegevens kunnen ontvangen en verzenden. Anderzijds is het belangrijkste voordeel van PDA's voor magazijnen de verbetering van de controle en de versnelling van de productmobiliteit. De PDA's in logistieke centra maken de traceerbaarheid van goederen mogelijk en registreren gemakkelijk het binnenkomen en verlaten van producten. Zij zijn zeer gebruikelijk in luchthavens of grote transportmagazijnen.

Bij Logiscenter hebben we een grote verscheidenheid aan PDA-terminals, met de beste merken op de markt, die zich aanpassen aan de processen en behoeften van uw bedrijf.

Basisfuncties om de beste PDA voor elke sector te kiezen

De integratie van een PDA-terminal in uw bedrijf is een van de beste beslissingen die u voor uw bedrijf kunt nemen. Met bijna geen ruimte voor fouten of vertragingen vergemakkelijken deze tools de dagelijkse bedrijfsactiviteiten die van invloed zijn op het beheer van goederen. Het is essentieel als u processen wilt stroomlijnen en te allen tijde de status van uw voorraad wilt weten.

Afhankelijk van uw functionaliteiten en bedrijfstak kunt u kiezen voor een bepaald type PDA terminal. Industriële tabletterminals bieden verschillende geheugen- en processoropties, waardoor ze ideaal zijn voor werkplaatsen, magazijnen en zelfs rechtshandhaving. Anderzijds maken PDA's met ingebouwde toetsenborden het voor de operator gemakkelijker om gegevens in te voeren, maar hebben ze een kleiner scherm en zijn ze ontworpen om controletaken binnen een distributiecentrum te vergemakkelijken.

Beide kunnen met succes worden gekoppeld aan de eigen ERP-systemen van het bedrijf, waardoor de functionaliteit van beide tools wordt verbeterd. Honeywell PDA's zijn volledig robuust en hebben voldoende functies om in elke organisatie te worden ingezet.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Bij Logiscenter helpen we u de PDA of tabletterminal te kiezen die het beste past bij de behoeften van uw bedrijf. Wij werken met de beste merken op de markt, zoals Datalogic of Zebra, om u de beste garantie en kwaliteit te bieden.

U kunt het combineren met andere terminals zoals tablets voor professioneel gebruik, handsfree terminals of industriële robuuste apparaten. Vertel ons over uw wensen en wij adviseren u vrijblijvend.

Heeft u technische vragen of ondersteuning nodig? Neem contact op met onze technische dienst. Vraag het onze experts, wij zullen u adviseren over de beste optie voor uw behoeften.

Items 1-12 of 320
Set Descending Direction
Page
View as
Items 1-12 of 320
Set Descending Direction
Page
View as