Verkoopgids (POS)

Een point of sale systeem bestaat uit verschillende basiscomponenten, ongeacht wat uw bedrijf doet. Deze systemen draaien rond een PC die POS software draait met randapparatuur. Zorg ervoor dat u alle juiste onderdelen in uw systeem hebt, om er zeker van te zijn dat u uw volledige potentieel bereikt.

  • TPV software
  • Desktop PC
  • Scherm
  • Barcodescanner
  • Bonprinter
  • MSR Lezer
  • Kassa
  • POS-Systeem Type

Desktop PC

Sommige toepassingen kunnen het specifieke gebruik van een bepaald type industrie bepalen, zoals POS in restaurants, terwijl anderen aangepast kunnen worden aan uw behoeften.

Er zijn ook specifieke POS-pc's die verzegelde of low power boxen aanbieden, evenals alles-in-één units met touchscreens en kaartlezers om minder ruimte in te nemen.

TPV

Screen

TPV

Om te beginnen met de montage van uw POS hebt u een monitor nodig om te zien wat u doet. Touchscreens zijn tegenwoordig een betaalbare optie geworden, omdat ze 'gebruiksvriendelijk' genoemd worden. Deze optie kan de verwerking versnellen.

Barcodescanner

Scanners zijn een cruciaal onderdeel van elk POS-systeem om snel items in te voeren en het check-out proces te versnellen. De standaardscanner zal de Universal Product Code (UPC) codes van het product kunnen lezen, maar met de groeiende behoefte om coupons, cadeaubonnen en meer te lezen, zijn 2D-lezers meer en meer gemeengoed geworden. Veel scanners zijn draagbaar, maar voor POS kan het een groot voordeel zijn om ingebouwde of presentatieapparatuur te hebben, voor handsfree lezen en zelfs voor kortere wachtrijen.

MSR Lezer (Magneetstrip Lezer) / Betalingsterminal

Het gebruik van creditcard- en debitcardbetalingen is zowel in frequentie als in veel van de hedendaagse zaken toegenomen. Met het extra gebruik van een geschikte lezer / terminal, kunt u elke transactie vertrouwen.

POS-Systeem Type

Retail

TPV

Retail POS-systemen richten zich op de daadwerkelijke verkooptransactie en de volledige opvolging van deze informatie. Veel van de gemeenschappelijke kenmerken van software zoals voorraadopsporing, verkooprapportage, retourverwerking en klantenbinding / coupon functies zijn essentieel in een winkelomgeving.

Horeca

TPV

Het grootste verschil tussen een verkooppunt in retail en dat in horecaomgevingen is de manier waarop de verkooptransactie wordt afgehandeld. In de retailbusiness wordt alles te koop aangeboden en direct betaald. In het restaurant / hotel management wordt een bestelling geplaatst voor voedsel of een service die pas betaald wordt nadat de diensten zijn verleend. Een geschikt POS-systeem moet deze bestellingen kunnen opschorten totdat de betaling is ontvangen. Ook de opties voor het aanpassen van bestellingen, boekingsschema's en het beheer van stoelen/kamers zijn allemaal vereisten.

Mobiel

Mobile

De mobiele POS is niet zo anders dan een standaard retail POS oplossing op basisniveau. Het verwerken van een verkoop, het bijhouden van de inventaris en het afdrukken van kassabonnen zijn allemaal hetzelfde. Mobiele POS-toepassingen zullen ook gemakkelijk creditcard verwerking ondersteunen zolang u toegang hebt tot het internet. De belangrijkste zorg bij de implementatie van een mobiel betaalautomaat is of het systeem autonoom moet zijn of dat het het mobiele systeem koppelt aan een vast betaalautomaat.

Kassa

Cash Drawer

Het kan de eenvoudigste randapparatuur van een POS-systeem zijn, maar kassaladen zijn nog steeds een essentieel onderdeel van uw POS-systeem. U moet beschikken over een veilige plek om contant geld te houden en uw inkomen te controleren. De dozen zijn gewoonlijk aangesloten op de bonprinter en worden geopend bij elke geldige transactie.

Bonprinter

Ticket Printer

Ontvangst- en bonprinters zijn speciaal ontworpen om te worden geïntegreerd in point-of-sale terminals en bieden u, afhankelijk van hun kwaliteit en resolutie, meer mogelijkheden, zoals kleurenafdrukken, personalisatie van kassabonnen (met logo's of andere berichten), etc. Opties die het imago van uw bedrijf helpen verbeteren.

Vraag hier informatie aan
Bel ons op 20 532 1557, of stuur ons het formulier