POS-Systemen

POS-Systemen
  • +30.000 klanten Vertrouw in Logiscenter
  • 24 uur verzending Bestellingen die geplaatst worden voor 14:30
  • Barcodes & RFID experts +10 jaar ervaring
  • Toegewezen specialist Om elke klant te helpen
  • +60.000 producten Grootste voorraad in Europa

Point-of-Sale Terminals (POS)

Bij Logiscenter zijn we leiders in de sector van automatische identificatie en mobiliteit en referentiepartners van de belangrijkste fabrikanten van kassasystemen. Samen met de ervaring van ons technisch team zullen wij u helpen het product te kiezen dat het beste past bij de specificaties van uw bedrijf, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan uw bedrijf met totale veiligheid en comfort.

Lees meer

Wat zijn POS-terminals?

Een Point Of Sale (POS) terminal is een terminal die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van een transactie of betaling aan de eindklant. Het wordt meestal geassocieerd met een kassa, kassalades of barcodelezers, maar er zijn verschillende systemen die kunnen helpen bij dit gemeenschappelijke bedrijfsproces.

De POS is dan weer een geheel van software en hardware dat een betere controle van de inkomsten op de verschillende verkooppunten mogelijk maakt, de algemene productiviteit van het bedrijf verhoogt en de factureringstermijnen voor elke transactie verkort.

Kasregisters, uitsluitend ontworpen om de verkoop en de geldstroom in het bedrijf beter bij te houden, waren de eerste kassasystemen die in de detailhandel verschenen en werden geïntroduceerd. Mettertijd en met de ontwikkeling van nieuwe technologieën hebben deze systemen zich ontwikkeld tot elektronische oplossingen voor verkooppunten die verder gaan dan alleen het bijhouden van uw verkopen.

Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kunnen we alles implementeren, van eenvoudige kassasystemen met software die alleen verkoopgegevens verzamelt, tot geavanceerde softwaremodules die bestellingen kunnen automatiseren, voorraadaanvulling kunnen controleren en gekoppeld kunnen worden aan marketingcampagnes. Dit is essentieel om het consumentengedrag te begrijpen en grondig te bestuderen. Naast de gebruikelijke kassa's kan extra apparatuur zoals kaartlezers of barcodescanners worden toegevoegd.

Momenteel kunnen kassasystemen werken via een enkel computernetwerk dat in het bedrijf is geïnstalleerd en waarvoor een lokale server of cloudsystemen met een internetverbinding nodig zijn. Deze laatste komen het meest voor in bedrijven, omdat ze voor elke gebruiker toegankelijk zijn vanaf een eenvoudige tablet, smartphone of computer.

POS hulpprogramma's

De meeste kassasystemen worden geïmplementeerd als point-of-sale-systemen om de klant te helpen effectief een aankoop te doen. De belangrijkste voorzieningen die zij een bedrijf bieden zijn:

  • Nuttige informatie: geven gedetailleerde informatie over elke transactie van de onderneming. Zij maken het mogelijk alle verkopen te kwantificeren en specifieke verslagen over inkomsten en boekhoudkundige verrichtingen te genereren.
  • Verbeterde mobiliteit: dankzij kassasystemen kunnen bestellingen overal ter wereld en op elk moment worden geplaatst.
  • Geweldige gebruikerservaring: de klant zal zich comfortabel en veilig voelen, waardoor de gebruikelijke wachttijden voor een transactie korter worden.
  • Inventariscontrole in real time: met deze systemen kent u de status van de producten en de voorraad in het magazijn. Het vermijdt handmatige tellingen en versnelt het proces van aanvulling en automatisering van uw voorraad.
  • Personeelsbeheer: kan ook worden gebruikt als instrument voor het volgen van werknemers. Taakplanning, individuele taakanalyse of uitvoeringstijden zijn slechts enkele van de functies die kunnen worden gemeten.

Soorten POS die we bij Logiscenter aanbieden

Nu we alle voordelen van kassasystemen kennen, is het tijd om meer te weten te komen over de onderdelen die nodig zijn om uw software te ondersteunen.

POS-terminals

Dit zijn schermen of monitoren die allerlei productgerelateerde informatie weergeven. Ze kunnen ook helpen bij het beheer van werknemers door het bedrijf en zijn zeer nuttig voor de detailhandel, restaurants en winkels voor consumptiegoederen. Bij Logiscenter werken we met bekende merken zoals ELO of Glancetron.

POS-printers

Met POS-printers kunt u direct een papieren kassabon afdrukken met een overzicht van de transactie. Deze wordt aan de klant gegeven, zodat deze weet welke producten hij heeft verbruikt en wat het totaalbedrag van de verkoop is. Ze kunnen ook worden gebruikt om verkooptotalen van werknemers en nuttige informatie zoals gewerkte uren af te drukken. Binnen onze catalogus vindt u fabrikanten zoals Zebra of Epson.

Kassalades

Hoewel creditcards steeds meer worden gebruikt voor betalingen, is contant geld nog steeds essentieel voor het kopen en verkopen. Kassalades zijn fysieke plaatsen waar contant geld op een voor de werknemer handige manier kan worden bewaard.

Barcode lezers

Barcodelezers helpen het inkoopproces te automatiseren. Via een eenvoudige scan kan alle productinformatie bekend zijn en worden toegevoegd aan de uiteindelijke verkoop. Ze moeten worden geïntegreerd met voorraadbeheersystemen om de winkel- en magazijnvoorraden gemakkelijk aan te passen.

Magnetische striplezers

Deze randapparatuur wordt gebruikt om de informatie op een magneetkaart te lezen. Hun werk is essentieel binnen POS-systemen, omdat ze het mogelijk maken de transactie af te ronden met een creditcard of pinpas. Bij Logiscenter werken we met de belangrijkste fabrikanten, zoals Unitech of Promag, en biedt zo een kwalitatieve en gegarandeerde service.

Klantendisplays

Met de displays kunt u de productprijzen, beschrijving en eventuele aanvullende informatie op een duidelijke en eenvoudige manier presenteren, wat kan helpen bij de uiteindelijke aankoopbeslissing. In onze catalogus vindt u merken zoals Citizen of Bixolon.

Hoe kiest u de beste POS

De integratie van een kassasysteem vergt veel analyse en studie van de vroegere behoeften van de onderneming. Het is belangrijk rekening te houden met het gebruiksgemak, de dagelijks te verkrijgen informatie, het type hardware en de kwaliteit van de aan de eindklant aangeboden dienst.

Als u tastbare producten wilt verkopen, kunt u met een kassa veel efficiënter en gemakkelijker betalingen innen, de voorraad beheren en de klant de mogelijkheid bieden om in welke vorm dan ook te betalen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Logiscenter is een referentiepartner van de belangrijkste fabrikanten van kassasystemen. Deze nauwe relatie met de fabrikanten stelt ons in staat de beste prijs, voorraad, levering en technische servicevoorwaarden aan te bieden.

Heeft u technische vragen of ondersteuning nodig? Neem contact op met onze technische dienst. Vraag het onze experts, wij zullen u adviseren over de beste optie voor uw behoeften.

Items 1-12 of 137
Set Descending Direction
Page
View as
Items 1-12 of 137
Set Descending Direction
Page
View as