Printers

Printers
  • +30.000 klanten Vertrouw in Logiscenter
  • 24 uur verzending Bestellingen die geplaatst worden voor 14:30
  • Barcodes & RFID experts +10 jaar ervaring
  • Toegewezen specialist Om elke klant te helpen
  • +60.000 producten Grootste voorraad in Europa

Barcode labelprinters

Als referentie sinds 2008 in de sector van automatische identificatie en mobiliteit helpen wij van Logiscenter u bij de keuze van de labelprinter die het best bij uw behoeften past. Ons deskundig technisch team adviseert u te allen tijde zodat u kunt kiezen tussen de meest geavanceerde technologie en fabrikanten op de markt.

Lees meer

Labelprinters - wat zijn dat precies?

Barcode labelprinters zijn printers die uitstekende kwaliteit afdrukken op zelfklevende papierrollen. Hiermee kunnen allerlei soorten stickers, tickets, ontvangstbewijzen, polsbandjes en natuurlijk barcode-etiketten worden gemaakt.

Ongeacht de grootte van het bedrijf zijn deze apparaten zeer nuttig geworden, zowel binnen als buiten het bedrijf. Van visitekaartjes tot barcodes kunnen snel, gemakkelijk en efficiënt worden afgedrukt. Producten prijzen, bestanden labelen of gewoon elke vorm van administratie vergemakkelijken zijn slechts enkele van de voordelen die barcode labelprinters bieden in het dagelijkse bedrijfsleven.

Deze printers verbruiken geen inkt- of tonercassettes en maken gebruik van een thermisch afdruksysteem - dat minder onderhoud vergt - en het exclusieve gebruik van papierrollen om te schrijven. Een voordeliger alternatief voor typische laser- of inkjetprinters.

Waarvoor kunnen we barcode-etikettenprinters gebruiken?

Ze zijn ideaal voor het stroomlijnen van het werkproces en bieden onmiddellijke afdrukken van uitstekende kwaliteit. Hoewel deze printers in elke professionele omgeving kunnen worden gebruikt, zijn ze meestal te vinden in de sectoren gezondheidszorg, detailhandel, levensmiddelen en distributie, waar ze het vaakst dagelijks worden gebruikt.

Gezondheidssector

Klinische zorg is een van de gebieden waar de vraag naar barcode labelprinters het grootst is. Naast het stroomlijnen van natuurlijke workflows zorgt deze oplossing ervoor dat patiënten altijd snel geïdentificeerd kunnen worden. Dit helpt de zorg en veiligheid die in elk ziekenhuis en elke zorginstelling wordt geboden te verbeteren, en minimaliseert mogelijke fouten in de geschiedenis.

Detailhandel

¿Se imagina una camiseta sin etiqueta? Georganiseerder en efficiënter werken is de belangrijkste reden voor het gebruik van barcode labelprinters in de detailhandel. Snel de voorraad controleren, de status van elk product kennen, promoties en prijsinformatie etiketteren en rijen bij de kassa beheren zijn slechts enkele voordelen van dit type technologie.

Voedsel en distributie

Maximale veiligheid voor al uw levensmiddelen. Dankzij hun perfecte precisie maken barcode-etikettenprinters het mogelijk om klanten te informeren over de kenmerken van elk product: ingrediënten, voedingswaarden en houdbaarheid. In veel bedrijven zijn etiketten een extra onderscheidend element voor het bedrijf geworden ten opzichte van de concurrenten op de markt.

Soorten barcode-etikettenprinters

Het zijn de meest flexibele printers op de printmarkt. Met dit type apparaat kunt u afdrukken op vrijwel elke ondergrond die haalbaar is en in de printer zelf past.

Hun belangrijkste functie is het maken en vervaardigen van etiketten. Maar, zoals we al hebben vermeld, kunnen ze alles ontwerpen, van tickets tot armbanden. Het is het beste alternatief om de meest voorkomende etiketteringsproblemen binnen bedrijven op te lossen.

Afhankelijk van het afdrukvolume bieden wij bij Logiscenter drie verschillende soorten etikettenprinters van de belangrijkste fabrikanten in de sector, zoals de volgende printers Honeywell, Evolis of Zebra.

Desktop printers

Deze apparaten, die in de industrie ook wel "desktopprinters" worden genoemd, zijn perfect voor kleine volumes en incidentele afdrukken. Ze zijn ontworpen voor gebruik in kantoren en kleine winkels, en kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf.

Tot de technische kenmerken behoren doorgaans de maximale etiketbreedte (ongeveer 118 mm) en de resolutie (200 en 300 dpi beschikbaar). Deze modellen worden ook geleverd met accessoires en toepassingen voor het dagelijkse leven.

Middenklasse printers

Grote hoeveelheden afdrukken op een snelle en zeer efficiënte manier. Labelprinters uit het middensegment zijn ontworpen voor continu gebruik, zowel op kantoor als in een industriële omgeving.

De etiketrollen van deze printers zijn veel groter, sommige modellen kunnen zelfs 6" en 8" breed afdrukken. Ze zijn te vinden in logistieke centra en warenhuizen. Ze beschikken over allerlei accessoires, zoals snijden, oprollen en dispenseren, waardoor een optimaal en professioneel resultaat wordt gegarandeerd.

Industriële drukkers

Ze zijn ontworpen voor gebruik in een professionele en industriële omgeving. Ze kunnen continu worden gebruikt, zelfs zonder pauze gedurende de hele dag. De onderdelen en componenten garanderen een perfecte afdrukkwaliteit en duurzaamheid in de tijd. Maximale vraag bij elke etikettering. Dit type industriële printers kan zelfs worden geïntegreerd in de productielijn.

Hoe kiest u de beste barcode-etikettenprinter?

Er is altijd een barcode-etikettenprinter die speciaal voor uw behoeften is ontworpen. De sector en de hoeveelheid dagelijkse afdrukken zijn twee van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van het ene apparaat boven het andere. Maar dat zijn niet de enige - er zijn nog andere kenmerken om in overweging te nemen, zoals capaciteit, software en connectiviteit zelf.

Barcode-etikettenprinters voor kleine winkels zullen een capaciteit hebben van ongeveer 60-90 etiketten per minuut, met een maximale breedte van 10 cm. Als het volume groter is, zullen andere, meer professionele of industriële apparaten nodig zijn om het etiketteringsproces sneller te laten verlopen.

De mogelijkheid om uw eigen etiketten te bewerken en te ontwerpen is een ander belangrijk punt bij het kiezen van het ene of het andere model. Tegenwoordig beschikken veel van deze printers over software waarmee u snel en gemakkelijk logo's en afbeeldingen kunt toevoegen en alles kunt aanpassen. Deze systemen zijn meestal zeer eenvoudig te gebruiken, zodat geen voorafgaande kennis van het apparaat vereist is.

Draadloos printen is een noodzakelijke upgrade. Tegenwoordig zorgt synchronisatie tussen verschillende elektronische apparaten voor snellere en efficiëntere werkprocessen. In veel van de modellen die we bij Logiscenter aanbieden, vindt u de mogelijkheid van een Wi-Fi- of USB-verbinding.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Bij Logiscenter helpen we u bij het kiezen van het printetiketteringsapparaat dat het beste bij uw branche past. Wij werken met de beste fabrikanten op de markt, zoals printers van Honeywell, Evolis of Zebra, om u de beste garantie en kwaliteit te bieden.

Van hieruit kunt u profiteren van de ervaring van een volledig gekwalificeerd technisch team met expertise op deze markt. U beschikt ook over kaartprinters, thermisch printen en nog veel meer. Alles wat u nodig hebt, vindt u bij Logiscenter.

Heeft u technische vragen of ondersteuning nodig? Neem contact op met onze technische dienst. Vraag het onze experts, wij zullen u adviseren over de beste optie voor uw behoeften.

Items 1-12 of 569
Set Descending Direction
Page
View as
Items 1-12 of 569
Set Descending Direction
Page
View as