Labelmachine

Labelmachine
 • +30.000 klanten Vertrouw in Logiscenter
 • 24 uur verzending Bestellingen die geplaatst worden voor 14:30
 • Barcodes & RFID experts +10 jaar ervaring
 • Toegewezen specialist Om elke klant te helpen
 • +60.000 producten Grootste voorraad in Europa
5 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
 1. TOWA APN10-30

  Van € 124,00

  In Voorraad
 2. TOWA APF-100

  Van € 146,00

 3. TOWA APF-60

  Van € 136,00

  In Voorraad
 4. TOWA APN-60

  Van € 99,50

  In Voorraad
 5. TOWA APN-30

  Van € 93,00

  In Voorraad
5 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als

Handheld etiketteerders zijn onmisbare hulpmiddelen in een groot aantal detailhandels-, magazijn- en verpakkingsomgevingen en bieden een snelle en efficiënte methode om producten te etiketteren. Deze apparaten zijn deskundig ontworpen om te voldoen aan de eisen van etiketteertaken met een hoog volume, terwijl het gebruiksgemak en de nauwkeurigheid behouden blijven. 

Het belangrijkste kenmerk van de handetiketteerders is hun ergonomische ontwerp. Ze zijn licht van gewicht en zo ontworpen dat ze comfortabel in de hand liggen, waardoor de gebruiker minder snel vermoeid raakt tijdens langdurig gebruik. De behuizing van de etiketteerder is meestal gemaakt van duurzame materialen zoals versterkt plastic of metaal, wat een lange levensduur garandeert, zelfs in de meest veeleisende werkomgevingen. 

Een belangrijk aspect van deze apparaten is hun veelzijdigheid. Ze kunnen een breed scala aan labelformaten en -types aan, van kleine prijskaartjes tot grotere productlabels. Dit aanpassingsvermogen maakt ze geschikt voor een verscheidenheid aan producten, of het nu gaat om het etiketteren van verse producten in een kruidenierswinkel of voorraadbeheer in een magazijn. 

 

Het labeluitgiftemechanisme van deze apparaten is ontworpen met het oog op nauwkeurigheid en gemak. Met een simpele ruk aan de trekker worden de etiketten afgegeven en soepel op de producten aangebracht, zodat ze elke keer weer schoon en kreukvrij worden aangebracht. Sommige modellen hebben ook een afdruksysteem waarmee gebruikers etiketten ter plekke kunnen voorzien van datums, prijzen of codes, wat de functionaliteit nog verder verbetert. 

Bovendien zijn handmatige etiketteerders vaak ontworpen voor eenvoudig laden en onderhoud. Het verwisselen van etiketrollen is een eenvoudig proces, waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt en de productiviteit toeneemt. Het afdrukmechanisme van deze apparaten is vaak ook ontworpen voor gemakkelijke toegang en reiniging, waardoor elke keer weer duidelijke en leesbare afdrukken worden gemaakt. 

Kortom, handetiketteerders zijn onmisbare hulpmiddelen voor bedrijven die snelle, nauwkeurige en aanpasbare etiketteringsoplossingen nodig hebben. Door hun duurzaamheid, gebruiksgemak en veelzijdigheid zijn ze ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van prijsbepaling in de detailhandel tot voorraadbeheer in magazijnen. Of het nu in een kleine winkel is of in een groot distributiecentrum, deze apparaten helpen het etiketteerproces te stroomlijnen en de efficiëntie en nauwkeurigheid te verbeteren.