Software

Software
  • +30.000 klanten Vertrouw in Logiscenter
  • 24 uur verzending Bestellingen die geplaatst worden voor 14:30
  • Barcodes & RFID experts +10 jaar ervaring
  • Toegewezen specialist Om elke klant te helpen
  • +60.000 producten Grootste voorraad in Europa

Software

Als leider in de sector van mobiliteit en automatische identificatie bieden wij bij Logiscenter onze klanten een ruime keuze aan software voor het ontwerpen van barcodes om de controle en de prestaties van elk bedrijf te verbeteren. Via ons gespecialiseerd technisch team kunt u de programma's kiezen voor de gepersonaliseerde creatie van barcodes en labels die het best bij uw behoeften passen. Altijd met het vertrouwen en de kwaliteitsgarantie van de toonaangevende fabrikanten.

Lees meer

Wat is barcode software?

Een barcode software is een speciaal programma voor het beheer van alle producten die in de logistieke ruimte van een bedrijf zijn opgeslagen. Dit gebeurt via een systeem van afdrukken en ontwerpen van etiketten met een barcode.

Barcodes helpen om relevante en kwaliteitsinformatie over afzonderlijke producten te verstrekken, evenals verkoopgegevens, het volgen van zendingen en facturering. Ze zijn nu gekoppeld aan een eigen database, zodat elke werknemer er snel en eenvoudig toegang toe heeft.

Het belangrijkste doel van het gebruik van dit soort software in een bedrijf is het stroomlijnen van alle activiteiten die rechtstreeks verband houden met magazijnbeheer. Van een volledige controle van alle beschikbare artikelen tot het opstellen van facturen of het classificeren van bestellingen. Alles wat u zich kunt voorstellen is mogelijk met de implementatie van een specifieke labelsoftware voor uw bedrijf. Ze zijn volledig ontworpen om etiketten te maken en stickers af te drukken zonder dat u een beroep moet doen op andere barcode software.

Aan de andere kant bieden we bij Logiscenter ook kaartontwerpsoftware van de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Seagull, Datacard of Zebra om de toegangscontrole van elk werkcentrum te handhaven, of het nu gaat om kantoren, magazijnen of gewoon grote gebouwen. Elk van hen beschikt over speciale, aan uw bedrijf aangepaste programma's voor gebruik in PVC-kaartprinters.

De juiste labelsoftware voor uw bedrijf kiezen

Afhankelijk van het einddoel van elk bedrijf kunnen barcodes en etiketten worden gebruikt voor een snellere verwerking van de detailhandel, het bijhouden van voorraden en zelfs het optimaliseren van het aankoopproces van de eindklant. Met deze informatie in het achterhoofd kunt u beslissen welk type software geschikt is voor uw organisatie.

Als u een detailhandelaar bent, gebruikt u barcodes meestal voor zeer specifieke functies. In dat geval is het raadzaam te zoeken naar een eenvoudige software waarmee u elk type etiket met kwaliteit en gemak kunt afdrukken. Terwijl, als uw bedrijf gericht is op de groothandel, u idealiter een programma kiest dat compatibel is met uw database en kan worden geïmplementeerd in de nodige printertalen. Deze software is veel complexer en vereist Pro content edities.

Hier zijn enkele van de kerncompetenties die uw barcodesoftware moet bieden:

  • Eenvoudige implementatie: zoals we hebben gezien, zal afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf het ene of het andere type etikettensoftware nodig zijn. Hoe gemakkelijker het voor de werknemer te gebruiken is, hoe gemakkelijker het te implementeren zal zijn.
  • Technische ondersteuning: Zebra of Scientific software heeft een minimum aan technische ondersteuning om eventuele vragen op te lossen tijdens de dagelijkse implementatie.
  • Tools voor het ontwerpen van etiketten: genereer en creëer rechtstreeks etiketten. Met deze programma's kunt u de kleur, oriëntatie en grootte van het etiket zelf kiezen.
  • Compatibiliteit: deze functie is een van de belangrijkste bij het kiezen van labelontwerp software. Zo kunt u gemakkelijk gegevens importeren uit Office-programma's en exporteren met andere toepassingen.

Met de hulp van ons technisch team kunt u de labelsoftware kiezen die het beste bij uw organisatie past.

Waarom zou ik barcode software gebruiken?

Bij Logiscenter hebben we een ruime keuze aan fabrikanten van labelontwerpsoftware om u te helpen uw verkopen bij te houden en het dagelijks beheer van uw magazijngoederen te verbeteren.

De uitvoering van dit soort programma's moet eenvoudig en gemakkelijk zijn, zodat alle handelingen in het logistiek centrum kunnen worden geautomatiseerd en de dagelijkse procedures beter kunnen worden gecontroleerd.

Deze softwaresystemen zorgen voor een betere kwaliteitscontrole en planning van de benodigde voorraadproductie in het magazijn. Daarnaast worden verliezen beperkt en de foutmarge bij productverzendingen geminimaliseerd.

Zowel fabrikanten als leveranciers van labelsoftware willen de tevredenheid van de eindklant verhogen. Als u nog geen ontwerpprogramma in uw organisatie heeft en u gebruikt dagelijks barcodes, dan is het een ideaal moment om de mogelijkheid van implementatie van dit soort software voor uw magazijnbeheer te gaan overwegen.

Labelsoftware kopen bij Logiscenter

Via de Logiscenter website kunt u kiezen tussen de verschillende fabrikanten van label design software en beginnen met het verbeteren, vanaf de eerste dag, van uw activiteit en controle van uw goederen. Zebra, Seagull of Scientific, Datacard, Nicelabel zijn enkele van de fabrikanten die u een optimale en geschikte service voor uw bedrijf garanderen.

Elk van deze programma's kan worden gebruikt met uw gebruikelijke barcode en barcodescanners. U hoeft er de deur niet voor uit en werkt in alle vertrouwen met een van de leiders in de sector. Van hieruit kunt u contact opnemen met ons technisch team dat gespecialiseerd is in software voor het ontwerpen van etiketten en wij zullen u vrijblijvend helpen om de tool te kiezen die het best bij uw behoeften en uw organisatie past.

U bent nu veel dichter bij het verbeteren van de uiteindelijke kwaliteit van uw bedrijf.

Producten 1-12 van 62
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
Producten 1-12 van 62
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als